Chambres d'hôtes - Hotel De Karsteboom

Propriétaire

Bianca Wiebenga

Membre depuis 10 mars 2011

WELKOM IN HOTEL DE KARSTEBOOM***
Op 25 april 2016 zijn wij (Martin en Bianca) de trotse eigenaren geworden van Hotel De Karsteboom. Het hotel is een klein, eenvoudige hotel (Bed & Breakfast) met acht kamers, allen voorzien van een eigen badkamer met douche/toilet, TV, haardroger, gratis WiFi en koffie & thee faciliteiten. De sfeer in het hotel is informeel en gastvrij. Onze gasten bestaan uit wandelaars, fietsers, cultuur liefhebbers, rustzoekers en zakenmensen. s ’Morgen wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar u heerlijk van het uitzicht kunt genieten. Wij serveren u ook graag een drankje in onze gezellige lounge. Voor lunch, diner en andere activiteiten verwijzen wij u graag naar de vele terrasjes en restaurants die Valkenburg en haar omgeving rijk is. Heeft u andere wensen, dan zijn deze bespreekbaar.

Het hotel ligt ongeveer 8 minuten lopen vanaf het gezellig centrum van Valkenburg a/d Geul. Vanuit ons hotel kunt u talloze wandel- en/of fietsroutes volgen. Parkeren tegenover ons hotel is gratis.

Wij zien er naar uit om u als gast in ons Hotel de Karsteboom te mogen ontvangen. Boek nu uw verblijf bij ons op dekarsteboom(punt)nl.


Je parle: Nederlands English Deutsch français

Informations de contact

Envoyez un e-mail

Posez votre question

Passez à l'étape 2

Citation / Réservation

A partir de € 70,00 par nuit

Réservez directement

Réservez directement

Sonner

Message

Nouvelles à propos de nous?

Inscrivez-vous à la newsletter de ce séjour